hjärtligt besök!

Hurra hurra, Elma är 7 månader idag! Vi har dessutom äran att ha båda mostrarna på plats för att fira, det blir snickerskaka åt de gamla å glass åt den unga. Väntar på mormor å morfar som i detta nu börjat köra ner m husvagn mot stockholm, de kommer mest troligt att anlända i morgon... vi längtar så mkt :)





elmas 7 månaders present, en liten audi car... den gillar vi :)

Kram å hej!

Ps! Elmas pappa fick också en ny audi på Elmas 7 månadersdag!
 

Det regnar inte i sthlm (just nu)

Tillbaka i stockholm igen. Det är lite skrämmande hur fort man kommer in i livet här igen... känns nästan som att man aldrig varit härifrån. Tur att vi har så många roliga minnen från sommaren i pite! :)
Fadern är tillbaka på jobbet igen, och mor och dotter fördriver dagarna här hemma med promenader, prat med gamla grann tanter och en å annan shopping tur, mest till mataffärn men ändå, shopping som shopping!

Här om dagen fick Elma testa på en gunga för första gången, hon skrattade och gurglade förtjust. Ett bra subsitut till hoppgungan hos mormor å morfar kanske? Vi ska nog förresten åka å inhandla en sån i helgen, om vi hittar någon bra. Annars så har hon ju även en gåstol som farmor å farfar hämtat till oss från norge, den är också en riktig höjdar grej.... tycker både mor och dotter :)

hörs snart igen! kram på er!


  
  



Semester slut, flyg till Stockholm

De senaste fem veckorna har gått alldeles för fort. Min semester är slut och vi åker tillbaka till Stockholm idag, känns trist. Till och med himlen gråter, regnet öser ner här utanför. Vill tacka våra familjer och våra vänner för en underbar sommar! Hoppas det inte dröjer för länge innan vi ses nästa gång, ni är välkomna att besöka oss.. bara höra av er :).

Bilder från sommaren kommer att läggas ut på bloggen senare, håll ut!

Klockan 11.45 lyfter SAS flight SK007 mot Stockholm och Arlanda, landar ca 13.05.



Ready for takeoff!

Ses!

RSS 2.0