Vilken kvinna!

I måndags (27/10) hade Elina avslutningsmiddag med sin klass på frisörskolan. Hon gör förövrigt sin sista dag idag på skolan (31/10). Hon har klarat av alla sin slutprov så nu ska hon bara vara på skolan några dagar och jobba lite. Vi får se hur mycket och hur länge hon orkar innan magen blir för stor.

Tog några bilder på henne innan hon åkte iväg på middagen. Vilken skönhet!! :)
  

Vi har två saker att fira denna dagen, först elinas examen.. men det råkar även vara så att jag fyller 26år idag. Så ikväll ska vi åka och titta på idol-veckofinalen. Vi har dock inte tittat på en enda fredagsfinal denna säsongen.. men det kan nog ändå vara kul att se live.


Ha en bra helg våra vänner!
Tobias & Elina


Hösten i Piteå

I mitten av oktober så åkte jag och elina hem på besök. Första svängen hem sen i somras. Var himla skönt att komma hem faktiskt...

När vi landade på fredagen så åkte vi direkt till Elinas föräldrar i hortlax för att äta middag. Därefter gav vi oss iväg till familjen Lundströms på besök. Hanna och henke har nämligen fått sin efterlängtade dotter, Aline. Mycket söt!
  
  
Här på bilden till vänster ser vi föräldrarna Hanna och Henke. Anna och Maggan som håller i den lilla tjejen.

På lördagsförmiddagen var vi och hälsade på Madde, Markus och Ellie
  
  
Här är ett litet kollage från vårt besök. En otroligt charmig liten tjej. En riktig posare.. direkt kameran kom fram sken hon upp i ett leende :). Men att äta är inte alltid så kul... hehe

Vi hann även med lite minigolf och biljard på havsbadet på lördagskvällen tillsammans med Erika och Björn.
  
   
Var en trevlig kväll! Minigolfen var extra kul eftersom jag vann :). Däremot råkade jag sätta den svarta när vi spelade biljard.. så.. ja.. det innebar att jag och björn förlorade. Men som sagt, mycket trevligt!

Under söndagen åkte vi och hälsade på Elinas mormor, Aina. Därefter var det mat i Hortlax innan vi begav oss mot Kallax och flyget till Stockholm. Var en skön helg "hemma" i Piteå!

På återseende!
Tobias & Elina

Sverige - Portugal!

I helgen var det VM-kval, landskamp mellan Sverige och Portugal på Råsunda. Efter många månaders väntan på denna match så var det äntligen dags. Farsan beställde 5 biljetter redan i våras till matchen, så jag, pappa, annelie, jan och simon fick se Cristiano Ronaldo, Zlatan och resterande stjärnor på gräsplanen. Detta var en stor upplevelse för min systerson Simon.. som knappt trodde att det var sant när han såg sin stora idol Cristiano Ronaldo på planen!

   
Innan match taggade vi upp med riktigt sverigemundering. Elina målade våra ansikten på tunnelbanan innan vi åkte till Råsunda.

   
Riktiga supportrar på plats! Sverige värmer upp. Här ser vi också båda lagens lagkaptener, Zlatan och Ronaldo.

   
Matchen började i högt tempo, många bra svenska målchanser. Ronaldo visade även upp fina fotbollskonster.. var inte alltför lätt att hänga med honom ...varken med kameran eller för sveriges backar.

Matchen slutade rättvist 0-0. Det hade varit kul att få se mål, men upplevelsen av fullsatt Råsunda och att få se stjärnor som Cristiano Ronaldo och Zlatan Ibrahimovic räckte för oss!

Trevliga besök!

Den senaste tiden har vi haft en hel del besök. Först kom Lina och Jimmi och hälsade på. Dom kom ner för att se Coldplay i globen. Sen på helgen blev det lite fest och kuligheter. Var en trevlig helg.Helgen efter jimmi och lina var på besök så kom Simon, Elinas bror och hälsade på oss. Han var på en utbildning med jobbet eller något sånt iaf.. så han passade på att stanna hos oss under helgen.


   
Vi tog oss en shopping tur i Täby Centrum, där dom firade 40 år. Det innebar att det var riktigt bra rabatter, uppåt 40% på många affärer. Vi unnade oss plankstek till lunch sen blev det en del shopping. Här testar vi vinterns mode, pälsmössor! Riktigt sköna. Sen under vägen hem från Täby Centrum så lekte vi med Simons kamera, tog lite roliga bilder :).

   
På söndagen tog vi oss en tur upp till Kaknäs tornet för att kolla utsikten över Stockholm och för att få oss lite fika. Blåste en hel del på 30:e våningen! Men det var klart och fint väder.

Helgerna går för fort... även denna helg! Men vi hade trevligt!

/ Tobbe & Elina


RSS 2.0