fem

grattis elma! igår blev hon hela 5 månader :) tiden går så fort... för ett år sen var hon bara en liten klump på några cm i mammas mage och nu är hon vår stora flicka! imorrn kommer vi till p-town, vi ses :)


 Pussar från fröken elma med sug i blicken :)

länge sen sist

var ett tag sen nu igen,.. jag skyller på vårat sega bredband :)
vad har hänt sen sist? vi har fått besök av Elmas Farmor å Farfar över en helg + lite till. Tobe och Farfar var på Elitloppet hela helgen, vi tjejer stannade hemma och njöt av kanonväder på terassen... Farmor fixade kalasmat varje dag som vanligt... vilken lyx! Vi spenderade kvällarna ute på terassen till solen gick ner, spelade ett frågesportsspel "hur fan visste du det?" och vinkade till förbipasserande luftballonger, var nog ca 10 st ute samtidigt som mest, coolt! vi bor otroligt fint (om än lite trångt :) )


 
  
  


Sen har vi ju även varit i pite en sväng. Tobbe hade 11 års reunion från 9an och det blev en riktig fest! Nästan komiskt hur länge sen det var, ännu mer komiskt blev det då moster andrea gick ut högstadiet i slutet på veckan, med hela 295 poäng i slutbetyg! GRATTIS GRATTIS!
Nu flyttar vi snart hem till pite igen, och denna gång stannar vi hela sommaren, eller iaf hela juli. Hoppas att pite bjuder på bättre sommarväder än vad vi haft i stockholm... här har det varit regn å grått hur länge som helst. Tur att vi har vår egen lilla solstråle som lyser upp vardagen :)


   


Ses snart!

RSS 2.0