sommar och sol

Mötte pappa Tobe på stan efter hans konferens med jobbet var slut. Bökade oss fram på drottningatan (varför går man dit egentligen?) in på närmsta HM butik där både mor och dotter hittade något nytt att värma självkänslan med. Visst är hon söt i sin nya stass?  


Har ett minne att jag en gång tänkt...  - när jag blir mamma ska jag då inte bli en sån som ständigt häckar under ett parasoll, iförd baddräkt som vägrar att bada. Men nu när jag är mamma kände jag mig inte direkt redo för bikini till den kommande beach säsongen,.. mina tankar från förr angående baddräkten plågade mig. Kom i princip fram till slutsatsen att jag nog måste ta på mig ett tält på beachen i sommar, vad trevligt !


Men sen hände det.. jag såg en baddräkt, provade den och kände mig snygg i den :)Tur att baddräkt är "trendigt" i sommar!! Ett parasoll kommer möjligtvis att finnas i min närhet, men kommer inte utnyttjas så flitigt av mig iaf och att svalka mig i havet,.. å vad jag längtar! Så se upp alla soldyrkare, snart kommer the mama i body till en strand nära dig!


Elma sitter och kämpar för mammas uppmärksamhet, hon har de senaste dagarna anammat uttrycket att prutta med munnen..hon har inte riktigt fått in det rätta  knycket än, men hon är söt när hon försöker :) Love!


Stambytet klart!

Ja, nu är äntligen stambytet och renoveringen av toaletten klart i vår lägenhet. Detta innebär också att Elma och Elina har flyttat hem igen! Vi har igår och idag ägnat varje vaken minut med att städa och "flytta in" alla våra saker i lägenheten. Vi har även hunnit med en ommöblering IGEN :) här kommer några godbitar!

     

 hej då pite!  

vi lämnar nu staden igen, men återkommer lagom till midsommar.
tack till alla nära och kära för många roliga stunder :)
 har ni vägarna förbi stockholm hoppas vi att ni hör av er.
på återseende gott folk, kram!

  


stora provsmakar dagen!  
 

lillan har fått smaka
potatis och smör, på en skala fr 1-5 ca 3,5
vanilj glass, en klar 5a, oj så gott!


pappa är bäst!

                                                                         

    
dagens outfit!


elma mannekängar i nyaste kläderna från hm, snyggo!!

   

puss på dig pappa

RSS 2.0