en liten avstickare..

Om du har bloggat mer än två månader så får man ett par Freshlook månadslinser helt gratis
, gå in på http://www.fargadelinser.com/
 och läs mer!

i väntans tider...

Tredje advent idag och den långa nedräkningen till jul och en efterlängtad hemresa till piteå börjar nå mot sitt slut..
Det ska bli så skönt att komma hem till nära och kära, ser framemot en lugn och fridfull jul/mellandagar/nyår. Sen lär vi nog inte få många lugna stunder under året 09... tänka sig att det är så nära nu,.. Men vi är båda mer än redo, speciellt Jag, hon som döljer sig bakom jättemagen :)

Med myror i brallan och brist på annat att göra har vi åter igen gjort en kraftansträngning och möblerat om, piffat å donat hela helgen i vårt lilla hem. Anledningen till detta var främst för att spjällsängen äntligen skulle monteras ihop och behövde en speciell plats på våra välplanerade(?)kvm. Något som resulterade i att alla möbler förutom mor/fars säng också fick en helt ny plats.
Spjällsängen som för övrigt var en skänk ifrån ovan.. då en vänlig herre som placerat sig precis bredvid Elinas skola hade enligt honom själv "sthlms billigaste loppis" (ett påstående som i sthlm för ovanlighetens skull var till 100% sant , eftersom han gav bort sina grejor helt gratis) Tack och bock!

  
Ta daa! Tobias klarade att montera ihop denna ytterst komplicerade konstruktion helt utan hjälp från bruksanvisning och sambo! (.... nästan..haha) Lejonet fick agera stand in för lillan en stund,.. funkade bra, han somnade direkt.


        
en liten översikt på vår nya ordning, Vi är rätt nöjda med lösningen som ger illusionen av lite mer yta enligt oss :)

   
Vi har som ni ser inte lagt ner så mkt krut på julpyntet iår.....Vi vet, det är ingen julgran,  inte ens något att hänga i julgranen. Men vår Jul-Gren är trots allt en riktig stämningshöjare som vi upskattar väldigt mycket när mörkret faller på.
Vårt köksbord är tillbaka på sin rätta plats igen... som ni ser i föregående inlägg fick det pröva på en karriär som databord, dessvärre gick datan sönder efter bara några dagar....som tur var köket mer än glada att återse sin vän. OBS! kolla en julstjärna. 
 
avslutar denna blogg med en härlig bild på mannen i hushållet, vad kan vara mer jul än en galet vind adventsljusstake och en skäggig karl med lussebullen i högsta hugg? Kanske en sprickfärdig röd mage?

RSS 2.0