i väntans tider...

Tredje advent idag och den långa nedräkningen till jul och en efterlängtad hemresa till piteå börjar nå mot sitt slut..
Det ska bli så skönt att komma hem till nära och kära, ser framemot en lugn och fridfull jul/mellandagar/nyår. Sen lär vi nog inte få många lugna stunder under året 09... tänka sig att det är så nära nu,.. Men vi är båda mer än redo, speciellt Jag, hon som döljer sig bakom jättemagen :)

Med myror i brallan och brist på annat att göra har vi åter igen gjort en kraftansträngning och möblerat om, piffat å donat hela helgen i vårt lilla hem. Anledningen till detta var främst för att spjällsängen äntligen skulle monteras ihop och behövde en speciell plats på våra välplanerade(?)kvm. Något som resulterade i att alla möbler förutom mor/fars säng också fick en helt ny plats.
Spjällsängen som för övrigt var en skänk ifrån ovan.. då en vänlig herre som placerat sig precis bredvid Elinas skola hade enligt honom själv "sthlms billigaste loppis" (ett påstående som i sthlm för ovanlighetens skull var till 100% sant , eftersom han gav bort sina grejor helt gratis) Tack och bock!

  
Ta daa! Tobias klarade att montera ihop denna ytterst komplicerade konstruktion helt utan hjälp från bruksanvisning och sambo! (.... nästan..haha) Lejonet fick agera stand in för lillan en stund,.. funkade bra, han somnade direkt.


        
en liten översikt på vår nya ordning, Vi är rätt nöjda med lösningen som ger illusionen av lite mer yta enligt oss :)

   
Vi har som ni ser inte lagt ner så mkt krut på julpyntet iår.....Vi vet, det är ingen julgran,  inte ens något att hänga i julgranen. Men vår Jul-Gren är trots allt en riktig stämningshöjare som vi upskattar väldigt mycket när mörkret faller på.
Vårt köksbord är tillbaka på sin rätta plats igen... som ni ser i föregående inlägg fick det pröva på en karriär som databord, dessvärre gick datan sönder efter bara några dagar....som tur var köket mer än glada att återse sin vän. OBS! kolla en julstjärna. 
 
avslutar denna blogg med en härlig bild på mannen i hushållet, vad kan vara mer jul än en galet vind adventsljusstake och en skäggig karl med lussebullen i högsta hugg? Kanske en sprickfärdig röd mage?

Kommentarer
Postat av: Sara

Hjälp!! Snart kommer den/han/hon!! Vad mysigt ni har gjort iordning för den lilla, hon/han kommer stormtrivas. Vi är så ledsna att vi inte kommer att få träffa er och hälsa på magen. Hoppas att ni kommer hem snart igen efter jul. Vi måste ju få träffa bebisen! Många julkramar till er! Nämen nu kom jag ju rackarns på att vi hinner träffas, jag och Judith åker ju till sthlm på tisdag och stannar till onsdag. Ringer imorgon och stämmer träff!

2008-12-14 @ 22:43:33
URL: http://lockbyelvhager.blogspot.com
Postat av: Madde

Åh vad mysigt ni har fått det!

Blev ju riktigt bra. Nu börjar ju lill Elina bli riktigt stor runt magen. Längtar så mycket tills ni kommer hem.

Det vore faktiskt riktigt skoj att fara och köra lite skoter tillsammans till våren. :) Det finns gode mycket snö här nu.

Hoppas ni har det bra!

Många kramar!

2008-12-15 @ 10:07:14
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: [email protected]

Nä men va kul! Vilken fin mage du har Elina! Vi längtar väldigt mycket efter att få träffa er igen!

Ni har det ju supermysigt och vilken fin Jul-Gren ni har! Nästan som mina tappra försök att pynta mina svärmorstungor på furuberget! Nåväl, vi får höras! Hälsa bebisen och din karl!

2008-12-15 @ 10:51:36
URL: http://aakiree.blog
Postat av: maria holmgren

måste ju bara få säga grattis haha:) Vilken mage! Hoppas att ni har det bra och trivs i sthlm!

2008-12-29 @ 12:32:55

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0