vi sammanfattar :)

Vi är lite lata med att uppdatera bloggen nuförtiden, men vi har fullt upp med annat.
Så här får ni iaf se lite bilder om vad vi har haft för oss :) Det har blivit bus med kusin frida och farmor, middag i Sara å Peters nya boende... det märks att vi börjar bli gamla :)  Påsken firades med skoterutflykter i Arvidsjaur/Tjappsoive, där bjöds det på sol utan dess like! Elma fick även träffa tobbes mormor Helma, som delvis bidragit till hennes namn. Elmas farbror/faster/kusiner från norge har även varit på besök, hon har nog sällan varit så beundrad som av pojkarna dessa :) Men självklart har kusinerna renberg också mer än ett gott öga till deras lilla kusin, vi samlades allihop i sängen påsklördag morgon. Har även hunnit med ett besök hos morbror simon i luleå, blev middag i hans nya lya, mkt trevligt. Ett annat besök på agendan var till min mammas farmor Gertrud, hon bjöd på fika och tog med oss på en tur längs memory lane.En annan spännande sak som intruducerats i Elmas liv är hoppgungan (tack judith för lånet!) Verkar riktigt roligt att skutta runt i en sån,.. synd att de inte finns för större "barn" :)I helgen åker jag och Elma ner till stockholm för att hälsa på pappa Tobbe och våren, ska bli så kul!
Kram på er!

    
   
      
  
  

   
  

   

Kommentarer
Postat av: Sarah Å

Åh så härligt ni verkar ha haft de ! :) Hon börjar ju bli stora tjejen nu eran gullfjärt ! :P

Vilja har likadan overall som Elma ser jag, den är riktigt bra å snygg ! Vi var upp under påsk och då var vi också ute på isen å körde skoter. Lillan och jag satt i Nila-pulkan så skönt medans pappa Johan körde :) Spännande värre när det var jäkla mycke vatten opa isen, men de gick bra !



Hoppas allt är superfint me er, skulle va galet skoj å träffas nån gång hemma i pite när vi är där samtidigt ! =) Lev å må era sköna bönor ! Kram från mig å Vilja !

2009-04-21 @ 19:05:41
Postat av: papa tobe

Saknar! Ska bli härligt nu när ni kommer till helgen. Puss

2009-04-22 @ 23:21:07
Postat av: maria

Härliga bilder =)

2009-04-23 @ 22:37:00
URL: http://carpediemacarsamandi.blogg.se/

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0