En helg med mys!

Nu har ytterligare en fartfylld helg passerat för familjen Risberg. I fredags landade farmor och farfar för ett efterlängtat möte med det senaste barnbarnet, Elma. Ända sen de klev innanför dörren på fre eftermiddag har de spenderat nästan varje vaken minut med varandra, i elmas fall nästan varje sovande minut också :) 

Helgen präglades av lyx för både mor och far,.. vi fick flådig mat varje dag, fläskfilé, fiskgratäng, köttgryta...RÖDVIN!! vi blev skonade från både ett och två blöjbyten/nattmatningar, en hel dagstripp till ikea..... och vi fick tom tid för att åka och bowla med vänner på lördagkväll, vilket var otroligt roligt. Senast mor "bowlade" (nyårsafton, nintendo wii) så sträckte hon fogen i ena ljumsken och fick leva med en ilande smärta fram till forlossningen :)

Vi har även fått hjälp med diverse handyman arbeten i hemmet,.. vi har bytt lampa/hatthylla i hallen, installerat en lampa i the main room (bara ca ett år efter inflytt sådär) känns så lyxigt att slippa den eviga mysbelysningen vi haft i år och dagar, allt genom ett enkelt fingertryck på strömbrytaren! Köket har även fått sig en liten ansiktslyftning, vi har äntligen fått upp glasskiva bakom spis och diskho, så nu behöver vi ej oroa oss för diverse stänk på tapeten längre. Så nu är köket näästan klart det också :) tack så mkt för all hjälp ulla-britt och johnny, ni har verkligen skämt bort oss!

Nu längtar vi så mkt efter att träffa mormor och morfar/mostrar/morbror och vänner, det var så länge sen! bara 9 dagar kvar nu! Avslutar med en härlig bildkavalkad på vår skönhet Elmis! Många kramar :)


        
........................................mycket aktiviteter på ikea.........................................
     
...........................................highlights från helgen................................................
 


Kommentarer
Postat av: mormor

Vi längtar efter er oxå o räknar dagarna till vi ses igen.

2009-02-25 @ 15:29:15
Postat av: Erika

Naah men så stor hon har blivit! Längtar supermassor tills ni dyker upp så att man hinner se Elma innan hon blivit tonåring!

Idag har jag varit duktig och noppat bort mina bushmanögonbryn. Det behövdes och nu ser jag väl inte lika sömnig ut som vanligt på jobbet! :P

Sooojnes

2009-02-25 @ 23:21:24
URL: http://aakiree.blogg.se/

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0