Veckan i Piteå

Nu är smekmånaden över, har insett att det tidigare löftet om 1 blogg om dagen kommer att bli svårt att uppfylla. Det finns som inte alltid tid över... eller ork för den delen. Men vi kommer att fortsätta blogga iaf, hur ofta det blir låter jag vara osagt :)

Är snart en vecka sen vi kom tillbaka från pite,.. en vecka som gått otroligt fort men som ändå känns som en evighet. Vi har fullt upp hela tiden, fattar knappt hur vi hann med allt som vi hann med när vi var hemma i p-town. Tänkte dock att vi skulle ta och redovisa lite för alla just vad vi gjort där...

Flygresan upp gick fantastiskt bra, Elma sov hela vägen ner och var hur snäll som helst. Mormor och morfar mötte upp oss på kallax och det blev ett mkt kärt återseende. Vi tog rulltrappan ner till ankomsthallen och nästan sprang den sista biten rakt in i armarna på mormoråmorfar som stod där nere och väntade, tårarna sprutade (iallafall från mamma Elina), värsta hollywood rullen!

I hortlax väntade mostrar med spänning, väl framme fick vi oss ett ordentligt kvällsfika och alla passade på att mysa lite med den nya familjemedlemmen Elma. Dagen efter åkte vi till gammelmormor Aina på en liten lunch date, gammelfarmor Maine kom också dit för att träffa vår lilla solstråle. Det serverades laxgratäng, var mkt gott och ett stort + för sällskapet.
Efter daten var det äntligen dags för elma att få hälsa på sin egen farmor och farfar, de hade väntat så tålmodigt hela natten och var väldigt glada när vi kom. Där har det blivit många sömnlurar på farfars bröst kan jag lova.

Under veckan har vi också haft många besök av nyfikna vänner och släktingar, ungen har blivit totalt överröst med paket och uppmärksamhet, precis som det ska vara :). Hon kan ju tyvärr inte till fullo uppskatta paketen (mycket roligare för mor och far) men att få mysa i massa varma famnar det kan jag lova att hon gillar! Riktigt bortskämd har hon blivit, det är knappt så hon någonsin vill ligga själv och sova/filosofera längre.

Vi hann även vara med på dop av Henke och Hannas dotter Aline. Där bjöds det på smörgåstårta och cheescake i överflöd :).. det var gott!

Här nedan är ett litet kollage av veckan i Piteå. Elma träffade många fler än de som finns på bild här nere.. men det är ett litet axplock.

SLÄKT


    
Morfar Tomas              Mormor & morfar               Mormor maggan

  
Moster Andréa & Martin            Moster Anna                  Morbror Simon

  
      Elinas mormor Aina          Elinas farmor Maine

    
Farmor Ulla-britt             Farfar Johnny                  Faster Annelie

 
      Kusin Simon                 Kusin Frida & faster Jan


VÄNNER


   
Björn & Erika                 Anja & Lina N                   Hanna & Markus

  
    Josse & Lars                               Lina A                             Jimmi

    
Familjen Persson             Madde, Markus & Ellie         Henke, Hanna & Aline   
         

    Aline & Elma

På återseende!

Tobias, Elina & Elma


Kommentarer
Postat av: maria holmgren

Ni verkar ha haft fullt upp :)

2009-02-08 @ 14:29:17
Postat av: Jeccas

De ser ut som att vi är den största familjen någonsin haha ;D De har precis slagit mig hur stolt jag är över er, särskilt dig elina :D Varje gång jag ser en bild på eran solstråle börjar jag nästan lipa :) Ta hand om henne.

2009-02-08 @ 18:59:14
URL: http://jeccas.blogg.se/
Postat av: Jecca

Jag håller fullständigt med, de bästa du har gjort :) Ja absolut, du måste ju se min nya lya :D

2009-02-09 @ 21:54:52
URL: http://jeccas.blogg.se/
Postat av: EvaBritt & Richard

Bättre sent än aldrig...men här kommer ett jättegrattis till eran tjej!Lycka till i fortsättningen!Kramar från oss :)

2009-02-17 @ 10:11:37

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0