länge sen sist

var ett tag sen nu igen,.. jag skyller på vårat sega bredband :)
vad har hänt sen sist? vi har fått besök av Elmas Farmor å Farfar över en helg + lite till. Tobe och Farfar var på Elitloppet hela helgen, vi tjejer stannade hemma och njöt av kanonväder på terassen... Farmor fixade kalasmat varje dag som vanligt... vilken lyx! Vi spenderade kvällarna ute på terassen till solen gick ner, spelade ett frågesportsspel "hur fan visste du det?" och vinkade till förbipasserande luftballonger, var nog ca 10 st ute samtidigt som mest, coolt! vi bor otroligt fint (om än lite trångt :) )


 
  
  


Sen har vi ju även varit i pite en sväng. Tobbe hade 11 års reunion från 9an och det blev en riktig fest! Nästan komiskt hur länge sen det var, ännu mer komiskt blev det då moster andrea gick ut högstadiet i slutet på veckan, med hela 295 poäng i slutbetyg! GRATTIS GRATTIS!
Nu flyttar vi snart hem till pite igen, och denna gång stannar vi hela sommaren, eller iaf hela juli. Hoppas att pite bjuder på bättre sommarväder än vad vi haft i stockholm... här har det varit regn å grått hur länge som helst. Tur att vi har vår egen lilla solstråle som lyser upp vardagen :)


   


Ses snart!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Man blir lite lätt bländad av grabbarna på den femte bilden från Valla :-)2 dagar till semester...

2009-06-16 @ 23:50:23

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0