och här kommer fortsättningen...

nu har vi varit lata,.. vi har ju jätte mkt att blogga om! Denna får bli en sammanfattning av allt vi haft för oss senaste tiden.

Vi har haft rätt mkt besök, Elinas Risbergare var här i slutet på augutsi. Det blev många härliga dagar med nästan hela familjen samlad på samma ställe. Mkt kvalitetstid för elma m mormor, morfar å mostrar, toppen! Vi hann med ett besök på Gröna Lund, hälsat på tremenningarna i midsommarkransen, en dagstripp till öland, ett födelsedagsfirande för mormor och en massa annat kul.

Sen har även mammas kompisar stina, emelie å lina hängt lite med oss, trevligt att träffas brudar!

I helgen var faster Annelie på besök i storstaden, hon åkte hit med några kollegor för att springa tjejmilen, vilken bedrift! Spännande att få höra sluttiden :) Vi träffade henne kvällen innan loppet på gamla stan. Vi strosade runt och letade efter ett fik, hittade en mysig glassbar där vi surrade ikapp om det senaste. Mkt kul!

Vi har även nöjet att rapportera att ett antal pitebor i vår bekanskapskrets nyligt flyttat/på väg att flytta till storstan. Papa Tobes kompisar Peter, Jimmi och Joel & mamas kompisar Hanna och Stina. Välkomna allihop. Kul att ha er nära!

Igår släppte vi in en mäklare i vårt hem, planen är att sälja, gärna igår. Vi håller alla våra tummar att försäljningen går som planerat och att vi även kan stoppa in några slantar i sparbössan när vi är klara. Dessvärre blir det ingen flytt till pite just nu :( Vi har tittat på lite lägenheter i täby trakten,.. förhoppningsvis kan vi få tag i en 3a för ungefär samma pris som vår nuvarande lägga. 3 rum och kök! Maffigt! Men är långt kvar dit, än så länge kan vi bara drömma.


     
    
   
   
  


Kommentarer
Postat av: maria

Låter som att ni har haft fullt upp, och hoppas att ni får lägenheten såld så ni får det lite större :) Hälsa Tobbe! Kram!

2009-09-02 @ 16:28:05
URL: http://carpediemacarsamandi.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilka fina bilder! Fina familjen!

2009-09-03 @ 14:26:46
URL: http://lockbyelvhager.blogspot.com

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0