November - snö, mage och barnvagn

Ja nu var det länge sedan vi uppdaterade. Här kommer ett litet kollage av sista tiden..

Jag har hunnit fylla 26 år och blev helt paff när Elina uppvaktade mig tidig på morgonen. Var trevlig.. även om jag inte ser så nöjd ut. :)
  
Vi har även fått första snön (16/11).. och som de snöade, stora lapphandskar! Dessutom har mina föräldrar varit på besök en sväng i november. Fotmassage är ett återkommande släktdrag i familjen Risberg (A-jaurs släktet).

  
Elinas mage bara växer.. och även lillan :). Vecka 32 nu.

   
Vi har även handlat en barnvagn. Det blev en Emmaljunga City Cross -07 i marinblått. Finns ett bra utbud av bagagnade vagnar här i Sthlm så vi valde att köpa en finare begagnad. Känns mycket bra! En mycket lätt vagn med separat ligg och sittvagn. Elina blev så sugen på att bädda i den också.. så hon bäddade med lillans nya sängkläder :).
Detta var en tidig julklapp från blivande mor och farföräldrar. Vi tackar så hjärtligt!

  
Vi har gjort ett litet kontor i vår lilla etta också :). Vi tog vårt köksbord och gjorde det till skrivbord, sen har vi tagit in vårt utebord och satt in det i köket. Känns kanske inte som det snyggaste matbordet, men det får duga.

Det var allt från oss denna gång. Lämna gärna kommentarer, vi läser dem! :)

/ Tobias & Elina

Idol - veckofinal

I fredags var vi på Idol veckofinalen. Den var i Frihamnen, i en studio här i Stockholm. Var faktiskt över förväntan måste jag säga. Hade inte så höga förhoppningar om denna tillställning innan vi åkte dit. Har inte hängt med i Idol den här säsongen, anledningen är väl för att vi haft annat att göra på fredagkvällarna men även för att jag inte tycker det är speciellt många bra idoler detta året. Sen måste jag väl också tillägga att förväntingarna inte blev högre när jag fick höra att det var schlager-tema denna veckofinal. Men som sagt, det var bättre än väntat.

Tyvärr glömde vi kameran när vi åkte, så jag tog bara några bilder med min mobil.
  
Två bilder på scenen från vår sittplats. Här ser ni även mitt och Elinas "Andreas-Karlsson-smile".

På återseende.

RSS 2.0