Trevliga besök!

Den senaste tiden har vi haft en hel del besök. Först kom Lina och Jimmi och hälsade på. Dom kom ner för att se Coldplay i globen. Sen på helgen blev det lite fest och kuligheter. Var en trevlig helg.



Helgen efter jimmi och lina var på besök så kom Simon, Elinas bror och hälsade på oss. Han var på en utbildning med jobbet eller något sånt iaf.. så han passade på att stanna hos oss under helgen.


   
Vi tog oss en shopping tur i Täby Centrum, där dom firade 40 år. Det innebar att det var riktigt bra rabatter, uppåt 40% på många affärer. Vi unnade oss plankstek till lunch sen blev det en del shopping. Här testar vi vinterns mode, pälsmössor! Riktigt sköna. Sen under vägen hem från Täby Centrum så lekte vi med Simons kamera, tog lite roliga bilder :).

   
På söndagen tog vi oss en tur upp till Kaknäs tornet för att kolla utsikten över Stockholm och för att få oss lite fika. Blåste en hel del på 30:e våningen! Men det var klart och fint väder.

Helgerna går för fort... även denna helg! Men vi hade trevligt!

/ Tobbe & Elina


Kommentarer
Postat av: Stink

gillar Hyllans min på shopingbilden med röda inslag ;) härligt att man börjar skymta lite mage också. Lev och må vänner! Puss

2008-10-14 @ 19:57:18
URL: http://stinaj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Lite mage!.. den har ju hunnit bli jättestor! Men den klär dig verkligen.

Judith längtar efter sin kompis!

2008-10-16 @ 11:12:46

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0