Skansen 30 aug

Vi bestämde oss för att vara lite kulturella i helgen. Eller asså, vet inte om man kan kalla det kulturellt.. men vi kände att vi ville ut på äventyr. Så, vad gör man då? Jo, man besöker skansen, går förbi akvariet och kollar in äckliga djur. Får rysningar bara jag tänker tillbaka på besöket! Var många obehagliga djur!


Här är vi på väg in till akvariet.. var en fin dag förövrigt, bra väder!


Dessa klättrande krabater var de första vi stötte på där inne


Vi stötte även på Surikaten Timon och hans vänner! :)


På Skansen finns det massa ormar! Här ser ni en Anaconda. Piff och puff var också där..


Finns regnskog på Skansen. Dock fanns det bland annat apor och ödlor som spang omkring där. Lite obehagligt faktiskt! Jag var då fruktansvärt nervös.. duckade hela tiden. Elina var mest rädd för att få apskit i håret :)


För er som inte vet så har jag fruktansvärd fobi för hajar. Fråga mig inte varför.. men det har hängt med sen barnsben. Jag försökte därför undvika dessa varelser så mycket som möjligt. Jag fick ståpäls direkt vi närmade oss. Elina var lustig och fick mig på bild tillsammans med en låtsas haj, det kan jag bjuda på. Däremot kan ni se krokodiler i bakgrunden av en bild. Även Aliengrodor finns på skansen!


Spindlar, ormar och jättegrottkackelackor! Jag ville inte uppfattas som en mes efter detta skansen besöket, med tanke på hajarna. Därför var jag tvungen att fingra lite på en orm! Manligt! Elina var dock lite mer osäker.. räckte med att känna på glaset där det fanns en äcklig spindel. Inte så manligt. Erkänner dock att jag var lite spänd inför mötet med ormen :)


Elina och en stor jäkla Bisonoxe. Går ju inte heller gå på Skansen utan att få se en björn. Ser ut som en nallebjörn men de är en levandes... stooor... bjööörn!


Efter rundturen hade jag Allsång på skansen! Var nästan fullsatt! Här ser ni en "stolt" Elina efter uppträdandet.

Var en skön dag på Skansen, bra väder, inte så god mat, bra sällskap, trevliga och otrevliga djur.. vad mer kan man önska? Vi var alldeles slut när vi kom hem.. hade säkert gått en mil.

På återseende!
Tobbe & Elina


Kommentarer
Postat av: Soffan

Stort grattis till er som ska få en liten prinsessa!!=)Hoppas allt e bra i sthlm här i Malmö rullar det på....Kram

2008-09-01 @ 15:00:13
URL: http://zoffis.blogg.se/
Postat av: Stinky

va mysigt med ett besök bland djuren! Elina gör sig bra bland Timon och aporna.. ;) Puss

2008-09-02 @ 15:37:28
URL: http://stinaj.blogg.se/
Postat av: madde

2008-09-05 @ 08:31:26
Postat av: madde & Ellie

Åh vad mysigt med en dag bland djuren. =) Såg väldigt trevligt ut. Hoppas ni har det bra och att vi får veta mer vad som försegår nere hos er snart. Puss!

2008-09-05 @ 08:33:09
URL: http://maddelindstrom.blogg.se/
Postat av: Joel

Grattis till en liten flicka =D men den stora frågan hänger ju kvar än...vad körde du för låt på allsången? vare stockholm i mitt hjärta eller körde du en icke klassike? =p

2008-09-08 @ 12:09:11
Postat av: Tobbe

Jolle - jag startade med "stockholm i mitt hjärta", fast ändrade texten till Piteå istället för stockholm. Sen körde jag vidare på massa klassiker från herr berghagen. Bland annat "han tog av sig sin kavaj". Var en lyckad konsert!

2008-09-12 @ 12:33:16
Postat av: Sandra

Titta vem som hitta hit, gammla klasspolaren:D Hörde ju att du ska få en liten bäjbi så ja ville bara säga Grattis! Och önska er lycka till med allt! Föresten vad fin ni hade de där i El stockholmo! :) Kramar

2008-10-02 @ 15:14:11
URL: http://psychosandra.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hihi ja VDB:A de är ja inte sen på att göra, så ja tycker att ni får fixa hus nu på momangen!:) Hittade föresten armbandet när vi höll på att flytta. Å då tänkte ja på våra VDB moments, och log lite för mej själv! :D Haha

2008-10-05 @ 18:40:56

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0