elma möter våren i söder

I  fredags packade vi vår väska och flög till stockholm och pappa tobbe för att hälsa på. Solen sken och temperaturen var behaglig trots att vi strosade runt utan jacka. Fredagen spenderade vi mest på ett hotellrum och tog igen fölorad tid, både mamma, dotter och fader somnade tidigt och fick en relativt lång natt tillsammans. Lördag bar det iväg till kär gamla mörbyhöjden för att hämta sommarkläder och spana in det pågående stambytet. Damm damm damm överallt... lyckligtvis hade papa tobe plastat in i princip allt, tom väggar och tak ;) så själva städningen kommer förhoppningsvis inte att vara allt för långdragen. I badrummet hade de flyttat alla avlopp, dragit om elen, målat tak och spacklat väggar så nu är det bara kakel och montering kvar, får hoppas att det går fort så vi kan flytta hem så snart som möjligt. Hur roligt det än må vara att vistas här i pite så längtar vi hem till egen säng och egen pappa/karl :) Sen att sommaren i princip redan anlänt till stockholm är bara ett plus i kanten :) Ett smakprov på detta fick vi när vi passade på att besöka kungsträdgården och de otroligt vackra rosa blommiga träden! underbart!

Vi har även hälsat på Frank och Elin i Eskilstuna och skakat hand med våren även där. Vi möttes av sol, grönt gräs och färgglada blommor i varje hörn. Tack Frankie å Karlsson för en trevlig helg!

På Torsdag kommer tobbe till staden igen så vi behöver inte längta efter honom allt för länge :) ut å njut i  vårrsolen gott folk!  

  
  


 


Kommentarer
Postat av: Elin

Vilka härliga våriga bilder! Tack själva för en trevlig helg!



2009-04-28 @ 15:55:25
Postat av: Sara

Så otroligt härliga bilder! Nu vill jag också ha sommar!!

2009-04-28 @ 18:06:32
URL: http://lockbyelvhager.blogspot.com
Postat av: cecilie

Så utrolig stemningsfylte bilder..ser ut som at Elma ikke riktig forstår hva alt dette fargerike rundt henne er :))vi går en fin tid i møte nå kram fra oss alle i Moss

2009-04-28 @ 21:12:03

Skriv en hälsning här!

Namn:
Kom ihåg mig!

Epost: (För de som är blyga kan vi berätta att det bara är vi som kan se din adress!)

Har du någon blogg eller hemsida? Vi vill gärna veta adressen!

I nedanstående ruta går det bra att lämna ett meddelande eller kanske en novell!

Trackback
RSS 2.0